Izvor: JUGpress.com, 24.Jun.2020, 19:40

Miodrag Stanković: Samo ujedinjena opozicija može da se suprostavi autokratskoj vlasti!

NIŠ

Koalicija Niš, moj grad postoji od 2016. godine.  Formirana je na osnovu programskih sličnosti, sa ciljem da građani Niša imaju alternativu za nesposobnu vlast SNS, navodi se u izjavi Miodrag Stanković, odbornik u starom i novom sazivu gradskog parlamenta u Nišu. .

“Iako su izborni uslovi bili potpuno neravnopravni zbog funkcionerske kampanje na svim nivoima, zloupotrebe javnih resursa, nepristupačnosti medijima ali i zbog virusa korone, uspeli smo da >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << ostvarimo treći po snazi rezultat za gradski parlament, i drugi po snazi u jednoj gradskoj opštini.  Nišlije koje nisu zadovoljne stanjem u Nišu i Srbiji imaju svoje predstavnike, to je i bio u razlog zašto smo učestvovali na ovim lokalnim izborima.

Čestitam svim učesnicima na ovim nefer i nedemokratskim izborima. Trebalo je prvo imati hrabrost učestvovati a potom i snage izboriti se sa teškim uslovima u kampanji. Onima koji su osvojili dovoljno glasova za izborni cenzus i koji će imati predstavnike u Skupštini Grada Niša, poručujem, da nas sa prvim skupštinskim zasedanjem očekuje beskompromisna borba za građanski, evropski, demokratski Niš i Srbiju.

Mnoge opozicione organizacije nisu prešli cenzus na izborima koji su održani 21. juna. Ovi izbori su pokazali da samo ujedinjena, jedinstvena opozicija može u ovakvim uslovima da se suprostavi autokratskoj vlasti. Kao takva, borićemo se neprestano za ono što je minimum jednog demokratskoj društva, a to su ravnopravni i fer uslovi na izborima.

Sledeći izbori na nivou Srbije biće za manje od 2 godine što će doći jako brzo. Ujedinjena opozicija Srbije može i mora da ima svog kandidata za predsednika Srbije. Verujem da svi zajedno možemo pobedimo, a za pobedu je neophodna borba! Tako nas je učio i Zoran Đinđić”, navodi se u izjavi Stankovica.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Stanković: Udružena opozicija kao alternativa vlasti

Izvor: JuznaSrbija.info, 24.Jun.2020

- "Koalicija Niš, moj grad" postoji od 2016. godine. Formirana je na osnovu programskih sličnosti, sa ciljem da građani Niša imaju alternativu vlasti - kaže Miodrag Stanković, bivši predsednik GrO Demokratske stranke u Nišu, odbornik i član koalicije "Niš moj grad"...Saopštenje prenosimo u...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.