Izvor: Radio 021, 09.Dec.2019, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miloš Vučević podneo krivične prijave protiv braće Vučić zbog "Jovanjice"

Potpredsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević podneo je krivične prijave protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovog brata Andreja Vučića zbog slučaja "Jovanjica".

On je rekao da je krivičnu prijavu podneo kao "Miloš Vučević", da nije naveo kvalifikaciju krivičnog dela, kao i da krivična prijava sadrži sve izjave i navode pojedinih političara u medijima i na društvenim mrežama.

"Ako navodi na društvenim mrežama nisu tačni, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << onda su oni koji su to iznosili govorili gnusne laži i potrebna je njihova odgovornost zbog gnusnih laži i uznemiravanja javnosti", rekao je Vučićević.

Aleksandar Vučić rekao je ranije da će Vučević podneti krivičnu prijavu protiv njega za slučaj "Jovanjica", jer, kako je rekao, nema smisla da 500 puta odgovara na iste "gluposti o kojima neko govori, a ne podnosi krivičnu prijavu".

"To je smisao svega i ljudi će čuti za sedam, 10 do 15 dana. Predato je sve ono što su navodili proteklih dana", rekao je Vučić.

Opozicija tvrdi da je vlasnik "Jovanjice", na kojoj je otkrivena plantaža marihuane, prilikom privođenja telefonom zvao Vučućevog brata Andreja.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.