Milena Ivanović novi član Glavnog odbora SNS: Predsednik Vučić je pozvao da ustane, a onda je usledio aplauz

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2020, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milena Ivanović novi član Glavnog odbora SNS: Predsednik Vučić je pozvao da ustane, a onda je usledio aplauz

Zahvalio joj se što je u teško vreme za nju stala uz svoju državu.

Na večerašnjoj sednici Glavnog odbora Srpske napredne stranke predsednik Aleksandar Vučić delegirao je Milenu Ivanović, suprugu ubijenog lidera SDP Olivera Ivanovića, za člana Glavnog odbora.

Vučić je Ivanovićevu prozvao da ustane pred svima, zahvalio joj se što je u teško vreme za nju, stala uz svoju državu i pružila punu podršku, kao i što se bori za ono u šta veruje.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Podsećamo, sednica Glavnog odbora SNS održana je u Kombank dvorani, sednicom je predsedavao predsednik Aleksandar Vučić, a glavna tema bile su predizborne aktivnosti, koalicije i kampanja koja sledi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.