Mijatović (SDPS): Dogovor je da nema izjava posle sastanka sa Kukanom i Flekenštajnom

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Avg.2019, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mijatović (SDPS): Dogovor je da nema izjava posle sastanka sa Kukanom i Flekenštajnom

Predstavnici vladajućih poslaničkih grupa Srpske napredne stranke (SNS) i Socijalističke partije Srbije završili su odvojene razgovore u Skupštini Srbije sa bivšim poslanicima Evropskog parlamenta Eduardom Kukanom i Knutom Flekenštajnom, posle kojih nisu davali izjave.

U toku je sastanak sa poslanicima vladajuće Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS), a kako je novinarima rekao Milorad Mijatović dogovor je da ne daju izjave novinarima.

Kukan i >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Flekenštajn danas će razgovarati sa predstavnicima svih poslaničkih grupa, ali i samostalnim poslanicima. Poslednji sastanka u parlamentu danas će biti u 17 časova.

Njih dvojica danas su prvo razgovarali sa poslanikom SNS Vladimirom Orlićem, a potom sa poslanicima SPS Đorđem Milićevićem, Neđom Jovanovićem i Žarkom Obradovićem.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.