Mihajlovićeva o izjavi Ružića: Prvo mandatar pa...

Izvor: B92, 12.Jun.2017, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlovićeva o izjavi Ružića: Prvo mandatar pa...

Funkcionerka SNS Zorana Mihajlović kaže da se ne sme menjati kurs nove vlade i da će se do inauguracije predsednika 23. juna, znati ko će biti premijer.

Ona je, komentarišući izjavu funkcionera SPS Branka Ružića da će u budućoj vladi biti više kadrova SPS, rekla da Srbija prvo treba da dobije mandatara, pa tek onda da se razgovara o njenom sastavu.

"Tek nakon toga možemo da razgovaramo o sastavu vlade. Kurs se svakako ne sme menjati. Verujem da ćemo u narednom, kratkom periodu, do inauguracije 23. juna imati i predsednika vlade i vladu.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajlovićeva: Kurs nove vlade se ne sme menjati

Izvor: RTS, 12.Jun.2017

Funkcionerka Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović kaže da se ne sme menjati kurs nove vlade i da će se do inauguracije predsednika 23. juna, znati ko će biti novi premijer. . Zorana Mihajlović je, komentarišući...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.