Mihajlovićeva: Trijumf SNS ubedljiviji nego 24. aprila

Izvor: Blic, 05.Maj.2016, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlovićeva: Trijumf SNS ubedljiviji nego 24. aprila

Građani su i na ponovljenim izborima glasali za stabilnost Srbije, ocenila je potpredsednica te stranke Zorana Mihajlović, navodeći da je trijumf liste "Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje" na ponovljenim izborima bio ubedljiviji nego 24. aprila.

I ponovljeni izbori pokazali su zašto je ta lista osvojila apsolutnu pobedu i dvostruko više glasova nego sve opozicione stranke zajedno, dok je opozicija, tvrdi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Mihajlović, pokazala da je njihov najveći uspeh za nekoliko promila jedva preskočeni cenzus.

- Svaka čast na 5,01 odsto osvojenih glasova - navodi Mihajlović u saopštenju dostavljenom medijima.

"Ovi rezultati pokazuju da su građani ponovo odlučili da Srbiju ne vraćaju u prošlost i da su osudili pokušaj opozicije da ugrozi stabilnosti Srbije samo da bi prikrili izborni neuspeh", navela je Mihajlović.

Ona je izrazila nadu da će stranke opozicije u novom sazivu parlamenta imati malo više odgovornosti prema svojoj zemlji i "da više nikad neće pokušati da ugroze stabilnost Srbije zbog svojih ličnih i partijskih interesa".
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Trijumf SNS-a ubedljiviji nego 24. aprila"

Izvor: Mondo, 05.Maj.2016

Građani su i na ponovljenim izborima glasali za stabilnost Srbije, ocenila je potpredsednica te stranke Zorana Mihajlović...Foto: Tanjug, Zoran Žestić..Ona je navela da je trijumf liste "Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje" na ponovljenim izborima bio ubedljiviji nego 24. aprila...I ponovljeni...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.