Mihajlović: Vučić naš kandidat, biće izbor većine građana

Izvor: N1 televizija, 16.Feb.2017, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Vučić naš kandidat, biće izbor većine građana

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović izjavila je da će sutra Glavni odbor stranke potvrditi kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika Srbije.

"Ako govorimo o SNS i svim strankama u Vladi Srbije, naš kandidat je Aleksandar Vučić, a sigurna sam da će on biti izbor i većine građana", izjavila je Mihajlović gostujući u Dnevniku RTS.

Ona je navela da se predsednik Srbije Tomislav Nikolić vrlo neodgovorno poneo najavom >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << kadidature preko medija.

"To je neodgovorno i prema odgovornoj funkciji koju obavlja i prema njegovim godinama i to samo dan nakon što je Predsedništvo SNS jednoglasno izabralo Vučića da bude kandidat na izborima. Veoma mi je žao što se tako poneo i zato postao jedna vrsta razočarenja. A posebno ako se zna i zašto smo se odlučili za Vučića", rekla je Mihajlović.

Hoćemo nekoga ko može da pobedi u prvom krugu, napomenula je Mihajlović i dodala da je važno da Srbija ima predsednika koji uliva stabilnost i sigurnost.

Upitana da komentariše medijske navode da je Nikolić uputio pismo Vučiću sa zahtevom da dobije ili podršku da se ponovo kandiduje ili premijersko mesto i mesto šefa stranke, ona odgovara da to nije pitanje nikakvog dogovora, već da više liči na trgovinu.

"Vučić sigurno nije takav čovek, niti smo mi Vlada koje će trgovati sa budućnošću Srbije. Nismo trgovali kad je bio Briselski sporazum, ni sve druge teške odluke koje smo doneli, zar mislite da ćemo sada", navela je Mihajlović.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Kandidatura Srbije

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.