Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Avg.2016, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Važno da vlada bude još bolja i efikasnija

Vlada će biti formirana u roku, kao što je mandatar Aleksandar Vučić i najavio, i važno je da nova vlada bude još bolja i efikasnija nego što je bila ova u prethodne dve godine, izjavila je danas potpredsednica vlade i funkcionerka SNS Zorana Mihajlović.

Upitana o sednici Predsedništva SNS, koja je zakazana za danas u 16 sati, Mihajlović je rekla da je mnogo stvari do sada pokrenuto i >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << da mnogo toga mora da se završi, te da veruje da će se pre svega o tome razgovarati na sednici predsedništva.

Upitana o personalnim rešenjima, Mihajlović je rekla da je upravo predsedništvo stranke mesto gde treba da se razgovara o personalnim rešenjima, a na pitanje da li će biti ministarka i u novoj vladi, odgovorila je: "Videćemo".

"Onaj ko formira svoj tim, vodi računa o svakom svom članu tima, koliko ko moze da uradi. Čuli ste premijera, ono što je najvažnije je semafor, važan je rad i rezultat, a premijer i određeni resori zaista imaju ogromne rezultate do sada", rekla je Mihajlović na RTS.

Poruke iz Zagreba loše i za EU

Potpredsednica vlade izjavila je da su potezi i poruke iz Zagreba loše za samu Hrvatsku, ali i za EU koja na njih ne reaguje i istakla da je Srbija radom, ponašanjem i politikom pokazala da je centar regiona i da se trudi da održi regionalnu povezanost.

"Ništa novo od strane Hrvatske, dešavalo se i dešava se, u jeku je njihova kampanja i mislim da je to loše za samu Hrvatsku, a nije baš dobra ni slika kada govorimo sa stanovišta EU, koja ne reaguje", kazala je Mihajlović.

Ona je istakla da je Srbija radom, ponašanjem i politikom pokazala da jeste centar regiona i da se maksimalno trudi da zadrži regionalnu povezanost i koordinaciju.

"Moguće je da drugi sa tim imaju problem, ali mi jesmo na našem putu i nikada nećemo dozvoliti da nas takve stvari poremete. Vrlo dobro se zna kakva je politika Srbije i kuda Srbija ide, naravno da moramo da odgovorimo na određene stvari, jer to pre svega vređa naš narod, ali mi ostajemo dosledni našoj politici", rekla je Mihajlović.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.