Mihajlović: Vlada će biti formirana u roku, važno da bude još bolja i efikasnija

Izvor: Blic, 01.Avg.2016, 08:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Vlada će biti formirana u roku, važno da bude još bolja i efikasnija

Vlada će biti formirana u roku, kao što je mandatar Aleksandar Vučić i najavio, i važno je da nova vlada bude još bolja i efikasnija nego što je bila ova u prethodne dve godine, izjavila je danas potpredsednica vlade i funkcionerka SNS Zorana Mihajlović.

Upitana o sednici Predsedništva SNS, koja je zakazana za danas u 16 sati, Mihajlović je rekla da je mnogo stvari do sada pokrenuto i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da mnogo toga mora da se završi, te da veruje da će se pre svega o tome razgovarati na sednici predsedništva.

Upitana o personalnim rešenjima, Mihajlović je rekla da je upravo predsedništvo stranke mesto gde treba da se razgovara o personalnim rešenjima, a na pitanje da li će biti ministarka i u novoj vladi, odgovorila je: "Videćemo".

"Onaj ko formira svoj tim, vodi računa o svakom svom članu tima, koliko ko moze da uradi. Čuli ste premijera, ono što je najvažnije je semafor, važan je rad i rezultat, a premijer i određeni resori zaista imaju ogromne rezultate do sada", rekla je Mihajlović na RTS.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajlović: Čuli ste premijera, najvažniji je semafor

Izvor: B92, 01.Avg.2016

Beograd -- Vlada će biti formirana u roku, kao što je mandatar Vučić i najavio i važno je da nova vlada bude još bolje od ove, kaže ministarka Zorana Mihajlović...Upitana o sednici Predsedništva SNS, koja je zakazana za 16 sati potpredsednica Vlade u tehničkom mandatu rekla je da je mnogo stvari...

Nastavak na B92...

PREMIJEROVA SVITA Najviše ministara Đinđić, najmanje Vučić. Koliko će ih biti sada?

Izvor: Blic, 01.Avg.2016

Najbrojnija vlada od 2000. godine do danas bila je Vlada Zorana Đinđića sa ukupno 28 članova, dok najmanji kabinet ima aktuelni premijer i mandatar za sastav nove vlade Aleksandar Vučić - 19...Sve ostale vlade od demokratskih promena do danas imale su manje-više, sličan broj ljudi, a neretko...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.