Mihajlović: Slinoćnje nasilje pred Skupštinom slika SzS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Dec.2019, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Slinoćnje nasilje pred Skupštinom slika SzS

Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović osudila je sinoćne incidente ispred Doma Narodne skupštine na protestu "Jedan od pet miliona".

"Sinoćni incidenti ispred parlamenta nisu slika Srbije, ali jesu slika Saveza za Srbiju, jer kad god protest preuzme (lider Dveri) Boško Obradović, imamo incidente i nasilje. Zaboravljaju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << međutim, da se u demokratiji vlast ne osvaja upadima u institucije i nasiljem, nego glasanjem na izborima", navela Mihajlovićeva u saopštenju za javnost.

Kako je saopšteno iz njenog kabineta, ona je podsetila da institucije moraju da se poštuju, i to važi i za one koji su na vlasti i za one koji su u opoziciji, kao što mora da se poštuje izbor građana, bez obzira koliku podršku neko imao.

"Tako se ponašaju odgovorne stranke i političari, a ono što rade Boško Obradović i ostali u Savezu za Srbiju samo pokazuje koliko su neodgovorni i koliko ne misle o interesu građana", istakla je Mihajlovićeva.
Pogledaj vesti o: Incident,   Dveri,   Izbori

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajlović: Institucije moraju da se poštuju

Izvor: Danas, 08.Dec.2019

Potpredsednica Vlade i članica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović, osudila je incidente ispred Doma Narodne skupštine na protestu "Jedan od pet miliona".

Nastavak na Danas...

Vučić: Organizatori dužni da prijavljuju proteste, institucije uzdržane dok gradjani nisu ...

Izvor: Beta, 09.Dec.2019, 00:23

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da su organizatori protesta "Jedan od pet miliona" dužni da obezbedjuju red i garantuju bezbednost na svim svojim skupovima i dodao da će se institucije ponašati uzdržano dok god gradjani nisu ugroženi.Vučić u emisiji "Hit tvit" na televiziji...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.