Mihajlović: SNS radi za građane, SzS želi da ih podeli

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jan.2020, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: SNS radi za građane, SzS želi da ih podeli

Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović ocenila je danas da vladajuća radi za građane, dok opozicioni Savez za Srbiju pozivima na bojkot izbora pokušava da ih podeli.

U saopštenju za javnost ona je istakla da se SNS, za razliku od opozicije, jedina bavi time >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << šta je uradila i sa čime će izaći pred građane na predstojećim parlamentarnim izborima.

"Savez za Srbiju zahtevima za bojkot izbora pokušava da podeli Srbiju i njene građane, umesto da im kaže šta je njihov program. To je zato što imati program znači preuzeti odgovornost, a Đilas, Jeremić, Obradović i ostali ne žele odgovornost prema građanima, već ih interesuje samo vlast zarad sopstvenih interesa", rekla je Mihajlovićeva.

Dodala je da za SNS izlazak na izbore "znači da se zapitate, ako ste vlast, šta ste uradili za građane i šta planirate da uradite, a ako ste opozicija, da kažete građanima šta je vaš program i šta biste vi uradili bolje".

"SNS se tako ponašala i dok je bila u opoziciji, i isto se ponaša i danas na vlasti, i zato ima daleko veće poverenje građana od onih koji se bave samo svojim ličnim interesima", zaključila je Mihajlovićeva.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.