Izvor: S media, 04.Mar.2013, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: "Nismo pričali o rekonstrukciji Vlade, ali čekamo šta će Vučić danas da kaže"

Potpredsednica Glavnog odbora SNS Zorana Mihajlović izjavila je povodom afere sa mlekom, da u toj stranci nisu razgovarali o rekonstrukciji Vlade.

Ministarka energetike, razvoja i zaštite životne sredine Zorana Mihajlović rekla je da Demokratska stranka (DS) vodi političku kampanju.

"Glavni odbor SNS je na predlog predsednika stranke odabrao ministre, taj odbor će opet na predlog predsednika stranke eventualno da smeni ili da postavi nove ministre >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i u sledećoj vladi", rekla je Mihajlović u jutarnjem programu TV Pink.

Upitana o najavi da će lider SNS Aleksandar Vučić saopštiti danas konkretna imena i mere protiv onih koji su napravili propuste u radu, Mihajlović je istakla da je potrebno najpre sačekati šta će o tome reći sam Vučić.

Na pitanje o aferi sa mlekom, Mihajlović je istakla da je to ozbiljna stvar i da se u predsedništvu SNS razgovara o svim problemima i toj ogromnoj političkoj kampanji, kao i o odgovornosti svakog pojedinca.

Ona je rekla da je to politička kampanja DS, što su i poljoprivrednici brzo shvatili, "jer su to mleko prosuli ispred pokrajinske vlade", a da je cilj zataškavanje, jer je "sve ono što se dešavalo u pokrajinskoj vladi i razvojnoj banci prouzrokovalo ovakve stvari koje se tiču mleka".

"Mi smo ovakvo mleko pili i ranije"

Mihajlović je rekla da bi mogla da zameri ministru poljoprivrede Goranu Kneževiću što nije brže pokrenuo istragu o oko 15 miliona evra koje je Evropska komisija dala da se napravi laboratorija još iz vremena kada je Ivana Dulić bila ministar poljoprivrede i da li sada neko kroz razne afere pokušava da skloni tu priču koja se zove gde su milioni evra.

"Mi smo ovakvo mleko pili i prethodnih godina", rekla je Mihajlović.

Mihajlović je rekla da je i sama u sektoru energetike mogla mnogo više da uradi da se nije bavila "brljotinama iz prethodne vlade".

Mihajlović je rekla da opozicija uvek želi izbore, ali da, sa druge strane, postoji problema u zemlji.

SNS izbori najviše odgovaraju, jer ima najveće poverenje građana, ali je odgovorna, ima razgovore sa EU i privredne i ekonomske probleme u zemlji i tu je da probleme rešava, rekla je Mihajlović.

"Ukoliko bude takva situacija da građani Srbije žele izbore, od toga ne bežimo", dodala je Mihajlović.

(Tanjug)

FOTO: Beta/ Marko Rupena

Nastavak na S media...






Povezane vesti

"Nismo razgovarali o rekonstrukciji vlade"

Izvor: Akter, 04.Mar.2013

Potpredsednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović izjavila je, povodom afere sa mlekom, da u toj stranci nisu razgovarali o rekonstrukciji vlade i da Demokratska stranka (DS) vodi političku kampanju

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.