Izvor: Blic, 02.Feb.2016, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mićin: Da li su podnete prijave protiv Vlade Vojvodine zbog nalaza revizora

Da li su na osnovu nalaza državnog revizora za 2014. godinu, prema kome je Vlada Vojvodine nezakonito potrošila 1,8 milijardi dinara, podnete krivične prijave za nezakonito poslovanje Vlade Vojvodine koju predvodi Bojan Pajtić, pitao je poslanik SNS Žarko Mićin na početku druge ovogodišnje sednice Skupštine Srbije.

Mićin je pitanje uputio ministru Nebojši Stefanoviću i tvrdi da su tim nalazom utvrđene brojne nezakonitosti, zbog čega je pozvao građane da na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << narednim izborima “pošalju Pajtićevu stranku u istoriju”.

On je, s druge strane, ukazao na odgovoran odnos grada Novog Sada i Vlade Srbije prema finansijama, ulaganjima, investitorima i građanima, a kao primer je naveo i to što je Novi Sad u 2015. godini dobio 38 hektara zemljišta pored auto puta, koje predstavlja ozbiljan investicioni potencijal, a na kome će investirati američke kompanije “Lir” i “Delfi”.

Iz tih investicija će se, prema njegovim rečima, zaposliti oko 5.000 građana.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.