Martinović: Janković, Jeremić i Obradović  pripremaju haos

Izvor: N1 televizija, 03.Mar.2017, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Martinović: Janković, Jeremić i Obradović "pripremaju haos"

Šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke u Skupštini Srbije, Aleksandar Martinović izjavio je da najavljeni predsednčki kandidati Saša Janković, Vuk Jeremić i Boško Obradović "pripremaju nerede i haos" ako na izborima u aprilu narod nekom od njih ne ukaže poverenje.

"Očigledno je da žele da destabilizuju Srbiju i izazovu nemire i ponove ono što se dešavalo 5. oktobra 2000. godine >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << u Srbiji, ili ono u Ukrajinili, ili ono što se danas dešava u Makedoniji", kazao je Martinović novinarima.

Povodom toga što su poslanici Srpske radikalne stranke danas vikali i lupali u klupe tokom govora visoke predstavnice EU Federike Mogerini, rekao je da je to bilo "nerazumno" i da se time ruši ugled Srbije u svetu.

Martinović je odbacio navode da je istup radikala dogovoren sa premijerom Aleksandrom Vučićem.

On je istakao da je SNS čvrsto opredeljena za EU jer "bolje i značajnije zajednice u svetu nema", ali je kazao i da su za održavanje čvrstih i prijateljski odnosa sa Kinom i Rusijom.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.