Maršićanin:Vlada budalasta; Mirović ga upozorio na ponašanje

Izvor: Blic, 20.Jun.2013, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maršićanin:Vlada budalasta; Mirović ga upozorio na ponašanje

Funkcioner Demokratske stranke Srbije Dragan Maršićanin, kritikujuću ekonomsku politiku aktuelne vlade, večeras nije birao reči i u jednom trenutku je rekao da je " vlada budalasta" i da "srlja u EU", nakon čega je potpredsednik Srpske napredne stranke Igor Mirović protestovao zbog načina komunikacije neprimerenog javnog servisu.

Maršićanin je gostujući na RTS, rekao da je vlada koja je okrenuta ka >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Evropskoj uniji "jedna budalasta vlada koja potpuno pogrešno vodi Srbiju" i koja treba da se okrene ka svim zemljama sveta, a ne samo ka EU.

Na to je Mirović upitao Maršićanina kakav je to izraz "budalasta vlada" i skrenuo mu pažnju da se nalazi na javnom servisu i da ga sluša veliki broj građana.

Maršićanin je zatim pozvao Mirovića da se "ponaša kao naprednjak, jer više nije radikal", a potpredsednik SNS mu je odgovorio: "Baš se fino izražavate da je vlada budalasta i ja sad treba da ćutim".

"Na šta to liči budalasta vlada? Kako se ponašate, ne mogu da dobijem reč od vas", poručio je Mirović Maršićaninu koji je još jednom ponovio da je "naravno da je vlada budalasta".

On je kao argument za to naveo da je nerazumno voditi Srbiju u EU u trenucima kada i sama Unija preispituje način svog organizovanja i na ekonomsku štetu i štetu teritorijalnog integriteta.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.