Majdanpek: SNS proglasila pobedu, Dveri druge, ozbiljna opozicija

Izvor: Vesti-online.com, 02.Sep.2018, 23:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majdanpek: SNS proglasila pobedu, Dveri druge, "ozbiljna opozicija"

Srpska napredna stranka proglasila je pobedu na redovnim lokalnim izborima u Majdanpeku, a predsednik Izvršnog odbora Darko Glišić rekao je da su naprednjaci osvojili 65,45 odsto glasova od ukupnog broja izašlih birača. Cenzus su prešle još samo Dveri i koalicija SPS-JS.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
SNS je, prema ovim podacima, osvojila 24 od 31 odborničkog mesta u Skupštini opštine Majdanpek.

U izbornom štabu Dveri u Majdanpeku kazali su da je, na osnovu prebrojanih glasova sa 28 od 41 biračkog mesta, SNS osvojila 65 odsto glasova, odnosno 23 ili 24 mandata u lokalnoj skupštini, Dveri 11,5 posto, odnosno četiri mandata, a u lokalnu skupštinu ući će i koalicija SPS-JS, koja je osvojila oko devet posto glasova, odnosno tri mandata.

Vlaška stranka-Most je blizu cenzusa i ako ga pređe, osvojiće jedan mandat u lokalnoj skupštini.

Predstavnik Dveri u Majdanpeku je za N1 rekao da je taj pokret zadovoljan rezultatima.

- Prezadovoljni smo rezultatima, s obzirom na to da su izborni uslovi u Majdanpeku bili neravnopravni. Danas je osnovan Savez za Srbiju i ja se nadam da će talas promena krenuti iz Majdanpeka i da je ovo početak kraja Vučićevog režima - rekao je Marko Radulović.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.