MOMIROVIĆ: Ko uređuje Dnevnik 2?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024, 22:54

MOMIROVIĆ: Ko uređuje Dnevnik 2?!

Ozbiljno narušavanje integriteta javnog medijskog servisa, kaže Momirović.

Ministar trgovine i član Predsedništva Srpske napredne stranke, Tomislav Momirović, oglasio se povodom izveštavanja u okviru Dnevnika Javnog servisa Srbije u vezi sa raspisivanjem novih izbora u Beogradu

- Svako ko je pogledao današnji prilog u okviru „Dnevnika 2“ Radio-televiziije Srbije o raspisivanju novih izbora za Grad Beograd mogao je da kaže samo jednu reč – sramota; >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a ovakvo izveštavanje nije samo uvreda za sve građane Srbije, već i ozbiljno narušavanje integriteta javnog medijskog servisa - izjavio je član Predsedništva Srpske napredne stranke, Tomislav Momirović.

-Postavlja se pitanje ko uređuje Dnevnik2? Stiče se utisak da je glavni i odgovorni urednik „Dnevnika 2“ Mihael Rot, a ne građanin Srbije koji je izabran na funkciju glavnog i odgovornog urednika u skladu sa zakonima Republike Srbije. Izražavam duboko žaljenje i zabrinutost, jer je Radio-televizija Srbije danas poslužila kao platforma za propagandu i političko favorizovanje onih koji svoju šansu vide u vladanju kao produžena ruka onih koji našoj državi ne žele ništa dobro i čiji je osnovni cilj totalno razbijanje Srbije - rekao je Tomislav Momirović.

Izvor: Srbija Danas
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.