MIRKOVIĆ: Blokade neće sprečiti da se Srbija i Beograd razvijaju

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2021, 20:45

MIRKOVIĆ: Blokade neće sprečiti da se Srbija i Beograd razvijaju

Đilasovi uposlenici nastavljaju svoju borbu protiv metroa, još jednog projekta koji dokazuje napredak Beograda i Srbije.

Metro koji sanjamo više od 50 godina, a koji nam je podsetiću vas Đilas lažno obećavao od 2008. do 2012.godine, bolna je tačka za sve đilasovce jer pokazuje da Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka ispunjavaju datu reč, te da rešavaju ono što se decenijama čeka. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Sramotno je što ljudu koji su maltretirali radnike na Makišu, govorili kako je Vučić kukavica koja neće smeti nikada da se pojavi tamo, sada kada je obišao radove i pokazao odlučnost i da se ne plaši pretnji mrzitelja Beograda i Srbije, sada i u tome vide problem. Poltroni Dragana Đilasa metro podrugljivo nazivaju naprednjačkim, a to najbolje oslikava njihovu mržnju, gnev i koliko žele da podele građane po svakom pitanju, pa i onom koje je u interesu svih građana.

Obaveštavam Đilasove stipendiste i marionete, da je metro srpski i beogradski, da je metro san koji sanjamo više decenija i da je metro na ponos svakog građanina, ali su u pravu što ističu da taj višedecenijski san realizuje upravo vlast predvođena Srpskom naprednom strankom.

Nikakve blokade, pretnje, ni nasilje neće sprečiti da se Srbija i Beograd razvijaju, kao što ni Đilasovi milioni ne mogu kupiti podršku građana.

Politika Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke ima nedvosmislenu i apsolutnu podršku građana zbog većih plata i penzija, otvorenih fabrika i novih radnih mesta, smanjene nezaposlenosti, izgrađenih puteva, pruga i bolnica, realizovanih projekata poput Beograda na vodi i metroa. Građani Beograda i Srbije veruju rezultatima, veruju radu i ispunjenim obećanjima, građani veruju Aleksandru Vučiću.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.