Lončar i Mali sigurni da će Vučić doneti najbolju odluku o nasledniku stranke

Izvor: Blic, 12.Jul.2017, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lončar i Mali sigurni da će Vučić doneti najbolju odluku o nasledniku stranke

Funkcioner SNS, ministar zdravlja Zlatibor Lončar i gradonačelnik Beogarda Siniša Mali kažu da su sigurni da će predsednik naprednjaka doneti najbolju odluku o tome ko će ga naslediti na čelu stranke i da će oni tu odluku podržati.

Na pitanje „imaju li ideju ko bi mogao da bude naslednik Aleksandra Vučića“ i „kakve bi karakteristike trebalo da ima“, Lončar je rekao da je sada rano da se priča o tome, ali da će on svakako imati njegovu podršku.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
- „Vučić je živ i zdrav i vrhunski radi svoj posao i nema razloga da sada pričamo o tome, jer je mnogo posla započeto“ - kazao je on.

Mali je dodao da je siguran da će Vučić doneti najbolju odluku koju će on apsolutno podržati.

„Vučić je do sada pokazao da na pravi način i sa pravom vizijom vodi ovu zemlju i siguran sam da će i ta odluka biti prava“, rekao je on. Lider SNS najavio je da će 2019. predložiti naslednika na čelu stranke.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lončar i Mali o novom lideru naprednjaka: Vučić će doneti najbolju odluku

Izvor: Telegraf.rs, 12.Jul.2017

Funkcioner SNS, ministar zdravlja Zlatibor Lončar i gradonačelnik Beogarda Siniša Mali kažu da su sigurni da će predsednik naprednjaka doneti najbolju odluku o tome ko će ga naslediti na čelu stranke i da će oni tu odluku podržati...Na pitanje „imaju li ideju ko bi mogao da bude naslednik...

Nastavak na Telegraf.rs...

Lončar: Svaka čast Vučiću; Mali: Siguran da će moj prijatelj i predsednik Srbije doneti najbolju odluku o nasledniku SNS

Izvor: Blic, 12.Jul.2017

Funkcioner SNS, ministar zdravlja Zlatibor Lončar i gradonačelnik Beogarda Siniša Mali kažu da su sigurni da će predsednik naprednjaka doneti najbolju odluku o tome ko će ga naslediti na čelu stranke i da će oni tu odluku podržati...Na pitanje „imaju li ideju ko bi mogao da bude naslednik Aleksandra...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.