Lista SNS za Savete mesnih zajednica sa imenom Aleksandra Vučića

Izvor: juGmedia, 20.Okt.2013, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lista SNS za Savete mesnih zajednica sa imenom Aleksandra Vučića

NIŠ/LESKOVAC – Gradonačelnik Goran Cvetanović na današnjoj konvenciji SNS u niškom Narodnom pozorištu objavio je da će lista ove stranke za predstojeće izbore za Savete mesnih zajednica nositi ime Aleksandra Vučića.

Cvetanović je govoreći o popularnosti SNS koja je pre godinu dana preuzela odgovrnost za vršenje vlasti u Leskovcu istakao >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << da je ona „obavezujuća da nastave sa marljivim i odgovornim radom“.

„Osluškujemo potrebe naroda, znamo koji koji su im problemi i želje i da li su zadovoljni onim što je urađeno i šta ćemo uraditi. Na taj način najbolje se pripremamo za predstojeće izbore na kojima ćemo izaći sa listom koja će nositi ime predsednika SNS Aleksandra Vučića“, kazao je Cvetanović koji je na stranačkom skupu obećao pobedu i na ovim izborima.

(Kraj)ena
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.