Selaković: Vučić u ponedeljak predstavlja plan zadataka

Izvor: Blic, 18.Okt.2013, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selaković: Vučić u ponedeljak predstavlja plan zadataka

Beograd - Lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić će u ponedeljak na obeležavanju petogodišnjice stranke u Beogradskoj areni, predstaviti novi akcioni, programski plan zadataka, najavio je danas funkcioner naprednjaka Nikola Selaković i pozvao gradjane da tog dana dođu u Arenu.

Selaković, koji je i ministar pravde i državne uprave, je gostujući na B92, rekao da popularnost koju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << SNS ima mnogo više obavezuje nego što opušta, jer je to popularnost u vreme kada se preduzimaju najnepopularniji potezi u poslednjih 20 godina sa ciljem da problemi rešavaju.

Upitan da li ima problema u SNS i da li je moguće kritikovati unutar stranke, Selaković je rekao da to jeste moguće i da je kao član rukovodstva, često bio prisutan kada neko uputi neku kritiku.

On je podvukao da sve primedbe i kritike treba rešavati "unutar svoje kuće", ali i da pojedina dešavanja poslednjih sedmica građani treba da posmatraju kao "dobro organizovan, orkestriran sistem".

- Pogledajte šta je prisutno poslednjih dana, prvo u medijima imate prozivanje da je neko diktator, pa onda ide poređenje Putin-Hodorovski, pa nakon toga imate ustavnu žalbu koja se donosi u roku od dva meseca, pa izliv lojalnosti DS prema Miroslavu Miškoviću i na kraju reakcije pojedinaca koji su deo SNS, građani treba to da posmatraju kao dobro organizovan orkestriran sistem - rekao je Selaković.

On je podvukao da to neće zaustaviti SNS, koja, kako je rekao, beleži uspeh koji u poslednjih 20 godina niko na političkoj sceni Srbije nije zabeležio, čak ni ako se pogledaju popularnost SPS i Slobodana Miloševića tokom 90-ih godina.

Selaković je istakao da je ponosan što je član SNS i njenog rukovodstva i najavio da će obeležavanju petogodišnjice rada stranke prisustvovati mnogi međunarodni prijatelji SNS, među kojima su bivši šef italijanske diplomatije i nekadašnji potpredsednik Evropske komisije Franko Fratini, šef parlamentarne grupe Evropske narodne partije iz EP, zamenik premijera Marđarske Viktora Orbana, ministar poljopriverede Austrije, predstavnici nemačke CDU...

- Svi oni dolaze da podrže onoga i one koji slede onoga, koji je u Srbiji u žutoj štampi prepoznat kao diktator i vlastodržac - rekao je Selaković.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Beogradska Arena

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić predstavlja plan zadataka na proslavi SNS u ponedeljak

Izvor: Kurir, 18.Okt.2013

Popularnost koju SNS ima mnogo više obavezuje nego što opušta, jer je to popularnost u vreme kada se preduzimaju najnepopularniji potezi u poslednjih 20 godina sa ciljem da problemi rešavaju, naveo je Nikola Selaković, funkcioner SNS..BEOGRAD - Lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić će...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.