Izvor: Njuz.net, 10.Dec.2015, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kruševački naprednjaci optužili novinarku da je namerno žensko da bi isprovocirala Gašića

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeKRUŠEVAC, 10. decembar 2015, (Njuz) – Kruševački odbor Srpske napredne stranke optužio je novinarku B92 Zlatiju Labović da je namerno žensko samo da bi tim svojim gestom isprovocirala ministra odbrane Bratislava Gašića.
Oni napominju da snimak jasno ukazuje njenu podlu nameru.
– Nije praksa da se sa snimanjem otpočne dok se svi ne pripreme. Zašto niko ne kaže da je gospođa Labović namerno odabrala da bude ženskog pola. Pogledajte na snimku koliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << je slobodnog prostora imala da se ponaša kao muškarac, ali ne ona je morala da bude žensko i direktno isprovocira ministra Gašića – pita se Ivan Manojlović,  član saveta za informisanje SNS u Kruševcu.
– Gašić je čovek od krvi i mesa, a svakome se desi da kada naspram sebe ugleda ženu uputi neki uvredljiv komentar. Toga je morala da bude svesna i gospođa Labović, ali je to nije sprečilo u njenom podlom planu – dodao je Manojlović i napomenuo da to što Zlatija Labović ima dva X hromozoma u kariotipu sigurno nije slučajno.
– Njena unapred smišljena namara da bude žensko, samo jedan od pokušaja da se destabilizuje država – smatra ovaj kruševački naprednjak.
Kako saznaje Njuz, Bratislav Gašić se tokom naredne dve godine najverovatnije neće baviti politikom, jer su istraživanja pokazala da je to optimalan period da javnost zaboravi na uvredu koja je upućena nekoj ženi.
 
Marko Dražić
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.