Kovačević: Jadni su hrvatski mediji koji umesto da pišu vesti pljuju po Vučićevoj deci!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2021, 19:17

Kovačević: Jadni su hrvatski mediji koji umesto da pišu vesti pljuju po Vučićevoj deci!

Još jedan od mnogih režiranih napada na predsednika Srbije

Predsednik opštine Zemun i funkcioner Srpske napredne stranke Gavrilo Kovačević oštro je osudio tekst hrvatskog Jutarnjeg lista u kom se napada predsednik Srbije Aleksandar Vučić i njegov najmlađi sin Vukan. Hrvatski medij okrivio je predsednika Srbije što je "dao ime svom najmlađem sinu Vukan jer je to znak da želi da bude vožd regije", iako za to taj list nema nikakvo pokriće, ni razlog, a ni osnovu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za kritikovanje.

- Sramno je da jedan medij daje sebi za pravo da polemiše i analizira zbog čega je predsednik Srbije Aleksandar Vučić dao svom sinu ime Vukan. Još je žalije što za politički linč predsednika Srbije koji sprovode koriste njegovu decu. Jadni su hrvatski mediji koji umesto da pišu vesti pljuju po Vučićevoj deci, beskrupulozno i bez trunke novinarske etike. Jasno je odavno da je u Hrvatskoj na delu medijski linč usmeren ka predsedniku Srbije, ali potpuno je sramotno što se za takve medijske napade koriste nedužni i porodica. Deca su blago, a ne medijska artiljerija u nedostatku argumenata. Hrvatski mediji su danas pokazali da nemaju gram poštenja i obraza, da im ništa sveto nije, pa čak ni deca - istakao je Kovačević i dodao:

- Kvazi novinari dali su sebi za pravo da beskrupulozno udaraju na Vučićevu porodicu i to treba najoštrije osuditi. Sramni su pokušaji destabilizacije političke sigurnosti u regionu i vizije predsednika Aleksandra Vučića, jer neće im uspeti. Narod je Vučića izabrao jer je spreman da održi mir u regionu po svaku cenu, a ne da huška i zagovara sukobe i nemire, što hrvatski mediji očigledno veoma žele. Srbija nikoga ne mrzi, za Srbiju su mir i zdravlje svih ljudi u regionu najbitniji, Srbija je spremna da pomogne svakome, a pogotovo državama u komšiluku. Srbija nije zemlja koja će širiti mržnju i sejati seme razdora, ali izgleda da to Hrvatska, a ni njeni mediji ne žele da prihvate - rekao je Kovačević.

Kovačević kaže da je ovo još jedan od mnogih režiranih napada na predsednika Srbije iz kojeg će predsednik i njegova porodica, ali i cela Srbija izaći još jači i odlučniji da se bore za bolje sutra u kom neće vladati medijsko proganjanje i mržnja među ljudima.

- Ovo je samo jedna od mnogih pretnji upućenih predsednikovoj porodici i krajnje je vreme da se stane na put takvom ponašanju i da neko takvima objasni da se pred narod ide istinom i rezultatima, a ne novinarskim lakrdijama i izrugivanjima nečijih najmilijih. Narod je izabrao, udarci na Vučićevu porodicu neće doneti dodatne poene hrvatskim medijima, medijsko nasilje nije i neće biti sredstvo za borbu ni predsednika Vučića, a ni Srbije. Mir je naše oružje, a i cilj - poručio je funkcioner Srpske napredne stranke Gavrilo Kovačević.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.