HRVATSKI MEDIJI BESRAMNO UDARILI NA VUČIĆEVOG MLAĐEG SINA: Zašto mu je dao ime Vukan? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2021, 15:59

HRVATSKI MEDIJI BESRAMNO UDARILI NA VUČIĆEVOG MLAĐEG SINA: "Zašto mu je dao ime Vukan?" (FOTO)

Hrvati su sada pali nanjiže. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić im je kriv što je svom rođenom sinu dao ime Vukan.

Najbizarniji od svih napada krenuli su kao lavina, i to nimalo slučajno.

Kako je sve počelo? Tako što je država Srbija nedvosmisleno rekla da je lik Nikole Tesle na novčićima hrvatskoh evra - krađa!

Nije mnogo prošlo, a na naslovnoj strani hrvatskog Jutarnjeg lista osvanuo je tekst u kome se govori da Srbi Hrvatima ne mogu ništa u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovom slučaju.

A zatim se na istom tom Jutarnjem listu pojavi nebulozna pljuvačina po Srbiji i Vučiću u kom nas ocrnjuju kao da smo najveći razbojnici na Balkanu.

I na sve to, onda i opaska da je Vučić svom najmlađem detetu dao ime Vukan, što je po Hrvatima neoprostiv greh.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Kovačević: Jadni su hrvatski mediji koji umesto da pišu vesti pljuju po Vučićevoj deci!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2021

Još jedan od mnogih režiranih napada na predsednika Srbije..Predsednik opštine Zemun i funkcioner Srpske napredne stranke Gavrilo Kovačević oštro je osudio tekst hrvatskog Jutarnjeg lista u kom se napada predsednik Srbije Aleksandar Vučić i njegov najmlađi sin Vukan. Hrvatski medij okrivio je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.