Kopernikus nelegalno priključen na struju

Izvor: JužneVesti.com, 16.Dec.2017, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kopernikus nelegalno priključen na struju

Radeći na izgradnji novog bulevara, bageri su slučajno pokidali strujni kabl na Bulevaru 12. februara u Nišu. Nakon toga su radnici EPS utvrdili da je reč o nelegalno postavljenom kablu koji je strujom snabvedavao poslovni prostor firme "Kopernikus", vlasništvo firme brata prvog čoveka niškog SNS Zvezdana Milovanovića. On tvrdi da nije za to znao, a da je nelegalni kabl iz perioda kada nije on bio vlasnik tog objekta.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Južne:Firma poverenika SNS nelegalno priključena na struju

Izvor: B92, 16.Dec.2017

Niš -- Poslovni prostor firme Kopernikus u vlasništvu poverenika SNS za Niš Zvezdana Milovanovića bio je nelegalno priključen na struju, pišu “Južne vesti”...Kako navode, to su slučajno utvrdili radnici koji su tokom izgradnje novog bulevara slučajno bagerom pokidali strujni kabl koji nije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.