Južne:Firma poverenika SNS nelegalno priključena na struju

Izvor: B92, 16.Dec.2017, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Južne:Firma poverenika SNS nelegalno priključena na struju

Niš -- Poslovni prostor firme Kopernikus u vlasništvu poverenika SNS za Niš Zvezdana Milovanovića bio je nelegalno priključen na struju, pišu “Južne vesti”.

Kako navode, to su slučajno utvrdili radnici koji su tokom izgradnje novog bulevara slučajno bagerom pokidali strujni kabl koji nije bio ucrtan u planove.

Oni ističu da je kabl bio sproveden ispod zemlje od transformatora sa kojeg je skunuta plomba, a sve do do neregistrovanog brojila na Bulevaru >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 12 februar, u prostorijama koje Telekom zakupljuje od Kopernikusa.

Milovanović kaže da on i nije znao za krađu jer je, kako kaže, nelagalni priključak iz perioda dok on nije bio vlasnik tog objekta.

“Nestala je bila struja i ja sam zvao Distribuciju. Da radnici nisu došli, ja ne bih ni znao za taj kabl. To je neki kabl star sigurno 40 godina, niko nije ni znao koji. Iz perioda ‘Elektrotehne’. Znači, niko nije priključivao nelegalno i to ne postoji. Ako treba i veštačenje ću da napravim da je kabl star 30 godina”, rekao je Milovanović.

Iz niške Elektrodistribucije nisu odgovorili na pitanja, ističu “Južne vesti”.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.