Ljajić: Nisam protiv vlade DS-SNS

Izvor: B92, 29.Dec.2011, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić: Nisam protiv vlade DS-SNS

Beograd -- Predsednik SDP-a i ministar rada i socijalne politike Rasim Ljajić izjavio je da ne bi imao ništa protiv vlade sastavljene od demokrata i naprednjaka.

Uslov za koaliciju sa naprednjacima je da krenu u sprovođenje reformi.

Mislim da bi ona bila bolje rešenje od vlasti koju bi formiralo desetak stranaka. U ovim kriznim vremenima Srbiji je potrebna vlada u kojoj bi bilo ne samo manje članova kabineta, nego i što manje stranaka", rekao je Ljajić u intervjuu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za Blic.

"Upitan da li isključuje mogućnost koalicije sa Srpskom naprednom strankom Ljajić je kazao da će to u velikoj meri zavisiti od toga da li će SDP samostalno izaći na izbore.

"Ukoliko to učinimo, razgovaraćemo sa onima koji budu u poziciji da sastavljaju vladu. Ako, pak, budemo u koaliciji, delićemo sudbinu našeg partnera", rekao je Ljajić.

Ljajić je naveo da njegova stranka trenutno razmišlja o samostalnom izlasku na izbore i da bi bilo najbolje kada bi procenili da SDP može da pređe cenzus.

"Ako procenimo da možemo da pređemo cenzus to bi bilo najbolje za stranku", rekao je Ljajić.

Predsednik SDP je rekao da će o koaliciji razgovarati sa sindikatima i da ukoliko naprave dogovor, postoji mogućnost da SDP ide sa njima, a ne sa partijama sa kojima je trenutno u Vladi.
Pogledaj vesti o: Rasim Ljajić

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ljajić odobrava koaliciju DS-SNS

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Dec.2011

Predsednik Socijaldemokratske partije (SDP) i ministar rada i socijalne politike Rasim Ljajić izjavio je da ne bi imao ništa protiv vlade sastavljene od demokrata i naprednjaka, pod uslovom da krenu u sprovođenje reformi.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Ljajić: Nemam ništa protiv vlade demokrata i naprednjaka

Izvor: Vesti-online.com, 29.Dec.2011

Predsednik Socijaldemokratske partije (SDP) i ministar rada i socijalne politike Rasim Ljajić izjavio je da ne bi imao ništa protiv vlade sastavljene od demokrata i naprednjaka, pod uslovom da krenu u sprovođenje reformi..."Mislim da bi ona bila bolje rešenje od vlasti koju bi formiralo desetak stranaka....

Nastavak na Vesti-online.com...

Ljajić: Ništa protiv vlade DS i SNS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Dec.2011

BEOGRAD -..Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) i ministar rada i socijalne politike Rasim Ljajić izjavio je da ne bi imao ništa protiv da buduću vladu formiraju demokrate i naprednjaci jer bi ona bila bolje rešenje od vlasti koju bi formiralo desetak stranaka..."To unapred ne znači...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Ljajić: Bolje vlada DS i SNS od koalicije desetak stranaka

Izvor: SEEbiz.eu, 29.Dec.2011

BEOGRAD - Rasim Ljajić: Ne vidim sebe kao ministra u sledećoj Vladi.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.