Knežević (SNS): Ne može Dačić da zna sve o svakome

Izvor: Vesti-online.com, 04.Feb.2013, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Knežević (SNS): Ne može Dačić da zna sve o svakome

Potpredsednik Srpske napredne stranke Goran Knežević izjavio je da vest da se premijer Srbije Ivica Dačić 2008. dva puta sreo sa Rodoljubom Radulovićem, zvanim Miša Banana, neće bitnije uzdrmati Vladu Srbije, niti će dovesti do prevremenih parlamentarnih izbora.

Potpredsednik SNS-a Goran Knežević: Vest da se Dačić 2008. dva puta sreo sa Rodoljubom Radulovićem neće dovesti >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << do prevremenih parlamentarnih izbora  

Knežević je u izjavi Danasu rekao da građani od vlade očekuju konkretne poteze na rešenju ekonomskih i socijalnih pitanja, a do toga se ne može doći raspisivanjem izbora.

 

"Eventualni politički problemi biće rešavani u hodu, a borbu protiv korupcije neće ništa zaustaviti i, naravno, neće biti zaštićenih", rekao je Knežević, ministar poljoprivrede.

 

Na pitanje mogu li premijerovi susreti sa članom narko-kartela Darka Šarića da ugroze ugled vlade u zemlji i svetu, Knežević smatra dne bi trebalo.

 

"Čovek je priznao da se sretao sa Radulovićem, ali verujemo da nije znao o kome je reč. Uostalom, Dačić i ne mora da zna sve o milion ljudi s kojima se sreće", rekao je Knežević.

 

Knežević je dodao i da će o svemu tome biti reči na sednici Predsedništva SNS, na kojoj će biti razmotrena najnovija dešavanja na političkoj sceni.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Milutin Mrkonjić: Neće uspeti da nas sruše

Izvor: Večernje novosti, 04.Feb.2013

NAJGORA opcija po državu i građane je da ponovo idemo na republičke izbore. Potpuno van pameti je da i ovu godinu provedemo u kampanji, svađama i stranačkim ratovima. Taman smo pokrenuli zemlju i moramo da nastavimo u tom smeru. To je izjavio za ”Novosti” Milutin Mrkonjić, ministar saobraćaja...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.