Kako i šta dalje - niški naprednjaci sa novim predsednikom koji obilazi jug

Izvor: JužneVesti.com, 27.Jun.2023, 14:31

"Kako i šta dalje" - niški naprednjaci sa novim predsednikom koji obilazi jug

Da li zato što je jug jako uporište ili slaba tačka Srpske napredne stranke, ali novi predsednik te stranke Miloš Vučević mandat na čelu naprednjaka počeo je obilaskom gradskih odbora u Leskovcu, Vranju i Nišu. Danas od 17 sati niški naprednjaci se sastaju sa >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Vučevićem u Narodnom pozorištu, bez očiju javnosti, potvrđuju nezvanično iz SNS.

Mesec dana od kako je Vučića preuzeo funkciju prvog čoveka najveće političke partije u Srbiji, Miloš Vučević je zajedno sa Darkom Glišićem posetio je mesne odboru na jugu i poručio da bez jakog SNS-a nema ni jake Srbije, kao i da je ta stranka motor razvoja.Upoznavanje sa stranačkim kolegama; foto: SNS Leskovac

Najteže je voditi mesne odbore, oni su srce stranke, oni su naše snage stranke, a bez jake Srpske napredne stranke nema jake Srbije. Kada je Aleksandar Vučić član SNS-a mi imamo dodatnu obavezu da sve što je on radio na čelu stranke 11 godina, čuvamo i da pokažemo da smo sposobni da nastavimo tim putem - rekao je Vučević u Leskovcu.

Dodao je i da će ta stranka biti prvi vagon u novom pokretu ”Za narod i državu” koji je najavio i koji će voditi predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Novi predsednik SNS-a danas će se zvanično upoznati sa stranačkim kolegama iz Nišavskog okruga i to na sastanku koji će biti održan u niškom Nardnom pozorištu. Kako Južne vesti nezvanično saznaju, okupljanje naprednjaka počinje oko 17 sati, a na sastanku će se pored funkcionera SNS-a, biti i predstavnici mesnih i opštinskih odbora koji će razgovarati o planovima i daljem radu.

Sastanku će prisustvovati i članovi veća, predstavnici Saveta, direktori javnih preduzeća i svi oni koji su ispred SNS-a odabrani da vrše neku funkciju. Sa Vučevićem bi trebalo da se dogovorimo kako ćemo i šta ćemo na dalje, jer mi u Nišu još nemamo formirani gradski odbor, pa možda i tome bude bilo reči - kaže izvor iz SNS-a.

Izvor napominje i da veruje da će biti reči o novom pokretu koji formira predsednik Aleksandar Vučić, odnosno o tome kako će SNS strateški pomoći i podržati formiranje budućeg Narodnog pokreta za Srbiju, koje je odloženo za septembar.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.