KOMS: SNS se najviše puta obratio mladima, dok Srbija protiv nasilja nije imala nijedno obraćanje

Izvor: B92, 24.Nov.2023, 19:37

KOMS: SNS se najviše puta obratio mladima, dok Srbija protiv nasilja nije imala nijedno obraćanje

Samo su se tri izborne liste od proglašenih 7 (bez manjinskih) do sada obratile mladima u kampanji za izbore 17. decembra, pokazuje KOMS.

Ovo se odnosi na period od 13. do 19. novembra.

"Od njih sedam četiri lista se do sada nije obraćalo mladima, a to su lista Srpske radikalne stranke, lista Nacionalnog okupljanja, lista Srbija protiv nasilja i lista Narodne stranke“, navodi se u izveštaju KOMS-a dostavljenom medijima.

Kako izveštaj pokazuje, najviše >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << obraćanja ka mladima imala je lista Srpske napredne stranke sa 4 obraćanja, dok su po jedno obraćanje imale lista Socijalističke partije Srbije i lista NADA ZA SRBIJU – Novi DSS i POKS.

Lista SNS se obratila studentima u vezi sa podelom studentskih kartica i u vezi IT sektora u kome se otvara najveći broj radnih mesta. Ispred liste se obraćao i ministar Siniša Mali koji je osim tradicionalnih medija koristio i Instagram i Tiktok naloge.

Lista oko Socijalističke partije Srbije se jednom obratila mladima kroz poruke mladima da su oni centar političkog odlučivanja i da je ta lista prirodan izbor za mlade ljude.

Dačić je svojim porukama mladima poručio da je socijalistička ideja najprirodniji politički izbor mladih ljudi.

Koalicija NADA za Srbiju se jednom indirektno obratila mladima kroz temu nataliteta i predložila mere u vidu materijalne pomoći i podrške rađanju i porodicama i da finansijska pomoć bude usmerena ka prvom i drugom detetu jer je problem roditelja da se odluče da uopšte imaju decu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.