KAKO IH NIJE BLAM? Brnabićeva ukazala na sramotu opozicije: Sve bi zloupotrebili...

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2023, 19:08

KAKO IH NIJE BLAM? Brnabićeva ukazala na sramotu opozicije: Sve bi zloupotrebili...

U Skupštinskom sazivu 2014-2016, čitava poslanicka grupa SNS potpisala za donorske kartice, pa niko to nije koristio u politicke svrhe!

U Skušptini Srbije poslanici članovima Vlade postavljaju pitanja, a na njihova pitanja odgovara i premijerka Ana Brnabić, saopšteno je iz Vlade.

- Ne moramo da reklamiramo baš svaku stvar koju radimo, u tom smislu se baš razlikujemo - istakla je Brnabić odgovarajući opziciji.

- Dušebrižnici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << istuču "sada smo primili rudare",  na isiti način na koju mašu donorskom karicom. Pošto ste potpisali da imate tu karticu. Jesmo li jednim mahali tom karticom? Ne! To je duboko lična stvar - napomula je premijerka.

Podsetimo, u Skupštinskom sazivu 2014-2016, čitava poslanicka grupa SNS potpisala za donorske kartice, pa niko to nije koristio u politicke svrhe!

- Kao što mašete tom donarskom karticom, tako govorite da ste primili rudare.Ne znate ni šta piše u statutu EPSA. Svakog bi politički zloupotrebili - dodala je Ana Brnabić.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.