Jutka podnosi ostavku na sve funkcije

Izvor: Večernje novosti, 01.Mar.2019, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jutka podnosi ostavku na sve funkcije

Milutin Jeličić Jutka podneće danas ostavku na mesto predsednika opštine Brus kao i na funkciju u Srpskoj naprednoj stranci Milutin Jeličić Jutka podneće danas ostavku na mesto predsednika opštine Brus kao i na funkciju u Srpskoj naprednoj stranci, saznaju “Novosti”.Podsećamo, nakon dva odlaganja i skoro godinu dana nakon što je policija u Kruševcu podnela krivičnu prijavu, suđenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << protiv Milutina Jeličića počelo je 5. februara, u Osnovnom sudu u Brusu. Ekipi "Novosti", kao i Prvoj TV, da podsetimo, nije bilo dozvoljeno da prisustvuju glavnom pretresu. Sedam žena je prvobitno bilo obuhvaćemo prijavom, ali su dve oštećene u postupku izjavile da ne smatraju da su uznemiravane. Tužilaštvo je optužni predlog podnelo na kraju, zbog Marije Lukić. Jutka je sve vreme negirao krivicu.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Dok smo se mi smejali zatvoru zbog masnog vica, Jutka je vredno slao poruke

Izvor: Luftika.rs, 01.Mar.2019

Milutin Jeličić Jutka podneo je ostavku na funkciju predsednika opštine Brus, a povukao se i sa funkcije u Srpskoj naprednoj stranci. To je epilog priče o seksualnom uznemiravanju koju smo svi pratili prethodnih nekoliko meseci.. Priče u kojoj lokalni moćnik, skriboman po opredeljenju, šalje hiljade...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.