Jovičić: Notorne neistine Božovića o odlasku mladih

Izvor: Studio B, 12.Apr.2016, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovičić: Notorne neistine Božovića o odlasku mladih

Šef odborničke grupe SNS u Skupštini Beograda Aleksandar Jovičić ocenio je danas da predsednik Gradskog odbora DS Balša Božović iznosi notorne neistine, govoreći o 100.000 mladih koji su napustili Srbiju u protekle četiri godine.

"Po svim statistikama ova cifra je pre odgovarajuća na nivou cele prethodne decenije. Odmah da kažem da bi bilo pogrešno reći da ste uništavali samo mlade ljude, pošto ste sistematski uništavali sve kategorije stanovništva", naveo >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << je Jovičić.

"Zašto su mladi odlazili iz Srbije? Dok ste Vi i vaši kumovi iz Demokratske stranke pod okriljem noći 'zarađivali' za Maldive i Hugo Bos odela, mladi ljudi u Srbiji su gledali kako preduzeća njihovih roditelja idu u stečaj. Posle su gledali kako ta ista preduzeća kupuju podobni roditelji iz Vaše stranke", saopštio ie Jovičić.

On je naveo da se SNS na čelu sa Aleksandrom Vučićem u poslednje četiri godine bori i uspeva da stabilizuje državne finansije, da smanji nezaposlenost, i da pre svega mladima vrati nadu u bolje sutra.

Božović je ranije saopštio da su roditelji u Srbiji zabrinuti, jer mladi nemaju budućnost, da je "više od 100.000 mladih napustilo Srbiju u protekle četiri godine" i da će zato jedan od prvih zakona koji će DS doneti biti Zakon o zapošljavanju mladih.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Jovičić: Projekti na poboljšanju uslova stanovanja

Izvor: Studio B, 12.Apr.2016

U Privrednoj komori Srbije održana je tribina na temu „Bolji uslovi stanovanja" na kojoj je šef odborničke grupe SNS u Skupštini Beograda Aleksandar Jovičić istakao da kroz različite projekte grad kroz poboljšanje uslova stanovanja...„U našem cilju je da poboljšamo nivo kvaliteta života...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.