Jovičić: Projekti na poboljšanju uslova stanovanja

Izvor: Studio B, 12.Apr.2016, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovičić: Projekti na poboljšanju uslova stanovanja

U Privrednoj komori Srbije održana je tribina na temu „Bolji uslovi stanovanja" na kojoj je šef odborničke grupe SNS u Skupštini Beograda Aleksandar Jovičić istakao da kroz različite projekte grad kroz poboljšanje uslova stanovanja.

„U našem cilju je da poboljšamo nivo kvaliteta života naših sugrađana i nastojimo da kroz raznovrsne projekte doprinesemo podizanju svesti o važnosti očuvanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << životnog okruženja i sredine",

rekao je Jovičić, saopšteno je iz Odborničke grupe SNS u Skupštini Beograda.

Jovičić je dodao i da se, kroz projekte uređenja zajedničkih prostorija stambenih zgrada, ulaza i prilaza zgradama, kroz izvođenje radova na ugradnji video nadzora, zameni ulaznih vrata, staklenih površina, ugradnji ekološke led rasvete, postavljanju protivpožarnih aparata, rukohvata i rampi za osobe sa invaliditetom, krečenju zajedničkih delova zgrada, zameni dotrajalih poštanskih sandučića i sl. dakle, radi u interesu građana, kao i da su, do sada, prioritetni problemi rešeni u oko 6000 stambenih zgrada.

Jovičić je govorio o novom zakonu o stanovanju i naglasio da će se njime uvesti red u ovu oblast.

„Važno je da se u Srbiji ponovo uvažava red jer svi mi kroz društveno odgovorno ponašanje utičemo na poboljšanje kvaliteta života ljudi u okruženju u kome živimo kao i nas samih", zaključio je Jovičić na tribini u Privrednoj komori Srbije.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.