Jovanović: Ništa se ne menja ako ne izađemo na izbore

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Feb.2020, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Ništa se ne menja ako ne izađemo na izbore

Član predsedništva Pokreta Metla 2020 Miloš Jovanović kaže da se ništa ne menja ako opozicija ne izađe na izbore, ali i napominje da ako je izbor biranje između sadašnjih ministara SNS i bivših ministara koji su danas Savez za Srbiju onda "to i nije neki izbor".

Jovanović je, gostujući u emisiji Fokus televizije O2, rekao da Pokret Metla 2020 izlazi na izbore i da on lično više voli borbu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << od predaje, odnosno da više voli da izađe na ulicu i na biračko mesto, nego da ostane kod kuće.

Upitan da li bi za nešto mogao da pohvali vlast, naveo je da je to svakako nabavka helikoptera i PVO sistema, kao i izgradnja autoputeva, ali je dodao da je stanje u medijima loše, da se vrši pritisak na ljude preko zaposlenja u javnim preduzećima...ali i da u normalnoj zemlji nije moguće da otac ministra policije trguje oružjem kao što je, tvrdi, slučaj u našoj zemlji.

Na ocenu predsednika NS Vuka Jeremića da je "Metla2020" Vučićeva opozicija, Jovanović odgovara da su to licemerne i smešne optužbe, "imajući u vidu od koga dolaze".

"Ja sam za razliku od Jeremića glasao protiv Briselskog sporazuma u Skupštini 2013. On je davao kvorum i glasao za budžet SNS, a ja sam tada vratio poslanički mandat DS S-u jer sam smatrao da stranka mora mnogo oštrije da kritikuje tadašnju vlast SNS", naveo je lider DSS, uz opasku:

"Da ne otvaramo Vikiliks depeše".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.