Jovanov o Đilasu: Svako se češe gde ga najviše svrbi

Izvor: B92, 16.Okt.2023, 18:11

Jovanov o Đilasu: "Svako se češe gde ga najviše svrbi"

Beograd -- Član Predsedništva SNS Milenko Jovanov kaže kako Draganu Đilasu najviše smeta to što mu je predsednik Srbije, Aleksandar Vučić pomenuo račune u inostranstvu.

"Opet se Dragan Đilas silno uzbudio što mu je predsednik Vučić spomenuo račune u inostranstvu... Ništa ga ostalo nije uzbudilo - ni što je rekao da laže o rejtinzima stranaka, ni da ulaže milijarde u kampanju protiv predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Vučića, ni da je neodgovoran, ni da mašinski mozak baš i ne razume narod, a ni narod mašinski mozak... Nije imao primedbi, ili je po onoj narodnoj da se svako češe gde ga najviše svrbi", poručio je Jovanov putem društvene mreže "Iks".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.