Jovanov: To što Obradović priča nije smešno iako je 1. april

Izvor: RTS, 02.Apr.2019, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanov: To što Obradović priča nije smešno iako je 1. april

Milenko Jovanov, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke kritikuje lidera Dveri Boška Obradovića zbog toga što je predsednika Aleksandra Vučića optužio za nasilje.
"Boško Obradović nije u stanju da bude duhovit ni na Međunarodni dan šale", aludira >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Jovanov na 1. april i današnje obraćanje Obravodića medijima i kaže da on Vučića optužuje za nasilje koje je sam činio, "kao i pre nekoliko meseci kada je pisao pismo Vladimiru Putinu".
Jovanov u saopštenju koje je dostavio medijima nabraja sve slučajeve nasilja čiji je počinilac bio Obradović, od napada na članicu RIK 2016. godine, nasilja prema novinarkama Pinka, upada u kabinet predsednice Skupštine Maje Gojković, slučaja kad je Aleksandra Martinovića gađao kompjuterskim mišem na sednici skupštinskog odbora, upada u stanicu policije nakon izbora u Lučanima...
Pošto sve to nije bilo dovoljno, komentariše Jovanov, "Vučić je, a ne Obradović, Jeremić i Đilas, prvi put od avgusta 1941. godine na Terazije doneo vešala, Vučić je, a ne Boško Obradović, polupao stakla na ulaznim vratima RTS-a...".
"Vučić je, a ne Obradović, motorne testere doneo na RTS... a već sutradan tražio da se polupa prozor na kamionu koji je dovezao u Beograd, iz njega izvuče vozač koji neće da vozi preko policijskog kordona, a zatim u kamion ubaci neko ko je voljan da kamionom gazi policajce. Sve je to Vučić radio u sklopu akcije opkoljavanja predsednika države na njegovom radnom mestu", komentarisao je Jovanov, te primetio da, sve što je Obradović izgovorio nikako nije smešno uprkos tome što je rečeno Prvog aprila.
Naprotiv, nasilje njegovih političkih partnera, ruši stabilnost Srbije i zemlju vuče unazad, uveren je Jovanov i poručuje da će zubog toga 19. aprila u Beogradu demokratska, nacionalna, moderna, pristojna i poštena Srbija snažno, glasno i odlučno da kaže da joj je dosta "Obradovićevog, Đilasovog i Jeremićevog divljačkog nasilja i maltretiranja".

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.