Jovanov: Samo potkupljeni i ucenjeni idu za Đilasom u bojkot

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Feb.2020, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanov: Samo potkupljeni i ucenjeni idu za Đilasom u bojkot

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov ocenio je da je danas postalo jasno da će samo potkupljeni i ucenjeni od strane Dragana Đilasa pratiti njegovu odluku da se predstojeći izbori bojkotuju.

"Svi ostali, koji se ne plaše Đilasovog gneva, vređanja, pretnji, organizovanog provlačenja kroz blato društvenih mreža i medija koje kontroliše, pokazaće da su slobodni, hrabri, sposobni da misle svojom glavom i da odluke donose samostalno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << a ne vodeći se golim Đilasovim interesima", naveo je Jovanov u saopštenju.

On navodi i da zato nije čudno što je deo opozicionih lidera, koje je Dragan Đilas uspeo da potkupi, ili uceni, danas "horski mantrao" ono što zahteva njihov gazda, ubeđujući malo njega, a malo više sebe da bojkot izbora ima smisla i da će biti prvi ljudi u istoriji koji su postigli nešto tako što nisu radili ništa.

"Sa druge strane, ove lutke na koncu, kojima se Đilas igra i koje ponižava, nisu smele ni da pomisle, a kamoli javno da pitaju svog gazdu zašto sve njih tera da izbore bojkotuju, dok istovremeno na iste te izbore šalje svoje mlade aktiviste pod firmom udruženja "1 od 5 miliona", ocenio je Jovanov.

On smatra da građani Srbije nemaju razloga za brigu i pored najava Đilasovih partnera da će sprečiti održavanje izbora, kao i javno iznetog stava da će i izbore i sve što iz izbora proistekne smatrati nelegitimnim, "kako bi dobili osnov za novo nasilje, divljanje, upadanje u institucije i otimanje vlasti na ulici".

"Izbori će biti održani, institucije nakon izbora formirane u skladu sa voljom naroda", poručio je Jovanov dodajući da bahatim tajkunima i njihovim marionetama neće biti dopušteno da tuđu decu guraju u nasilje i stradanje, saopšteno je iz SNS.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Izbori

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jovanov: Đilas potkupljuje građane za bojkot

Izvor: Danas, 02.Feb.2020, 00:02

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Milenko Jovanov izjasvio je večeras "da će predstojeće izbore u Srbiji da bojkotuju samo oni koje je potkupio i ucenio Dragan Đilas".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.