Jovanov: Koga čudi što su se svi dogovorili da ruše Vučića?! Uradili su to i prošli put

Izvor: B92, 27.Nov.2023, 12:54

Jovanov: Koga čudi što su se svi dogovorili da ruše Vučića?! Uradili su to i prošli put

Član Predsedništva SNS-a Milenko Jovanov objavio je na društvenoj mreži Iks da ovo nije prvi pokušaj opozicije da sruši SNS i predsednika Vučića.

Naveo je kako se to dogodilo i prošli put samo dan nakon beogradskih izbora, kada im se učinilo da bi mogli da se dočepaju vlasti.

On kaže da sada isto pokušavaju sa tri Đilasove liste:

"1. Ona koju vode Aleksić i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Marinika;

2. Ona koju vodi Miloš Jovanović;

3. Ona koju vode Dveri i Zavetnici;"

"I nema tehničke vlade. Takvo nešto ne postoji. Time pokušavaju da obmanu narod. Ima koalicije tri Đilasove liste. I možda još nekoga. Ali to bi bila Vlada punog kapaciteta, a svi oni bi je podržavali u Skupštini, glasali za nju, za njene predloge zakona itd.

I nema tu ni ideje, ni ideologije. Ni rodoljublja, ni mondijalizma. Ni levice, ni desnice. Samo jedno veliko ništa, željno vlasti i puno mržnje prema predsedniku Vučiću.

Ali ako bi to veliko ništa uspelo u svojoj nameri, od Srbije kamen na kamenu ne bi ostao, jer od ništa i mržnje ne može da nastane bilo šta dobro...",kaže Jovanov u svom postu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.