Jeremić: Mi nudimo promene u Smederevskoj Palanci

Izvor: RTS, 19.Mar.2018, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeremić: Mi nudimo promene u Smederevskoj Palanci

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić rekao je u Smederevskoj Palanci da ta partija jedina nudi istinske promene u tom gradu i diskontinuitet sa pogubnom vlašću Srpske napredne stranke i svih prošlih vlasti koje su upropastile Palanku.
Jeremić je izrazio uverenje da će građani Smederevske Palanke 25. marta na lokalnim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << izborima podržati Narodnu stranku i listu broj tri.
Izbor je jednostavan - ili ćete glasati za pogubnu vlast SNS ili za promene koje će doneti Narodna stranka, rekao je Jeremić, navodi se u saopštenju.
Jeremić je istakao da Narodna stranka u Smederevskoj Palanci izlazi samostalno na lokalne izbore, jer nije bilo onih koji su bili spremni da stupe u iskrenu borbu protiv naprednjačke vlasti.
Jeremić je u selu Azanja posetio poljoprivredno gazdinstvo Nikole Minića, gde je sa domaćinima iz tog mesta razgovarao o problemima seljaka i poljoprivrednih preduzetnika, kojima je predstavio program Narodne stranke za obnovu poljoprivrede.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Narodna stranka: Napadnuti aktivisti u Smederevskoj Palanci, SNS: Jeremić više ne zna šta radi

Izvor: Blic, 19.Mar.2018

Vuk Jeremić je saopštio da je dvoje aktivista njegove Narodne stranke danas napadnuto u Smederevskoj Palanci, a iz SNS uzvraćaju da Jeremić kojeg boli još jedan izborni debakl ne zna šta govori i radi, te da je danas u tom gradu provocirao građane, psovao, pretio i nudio novac ne bi li dobio bar...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.