Izvor: Luftika.rs, 12.Avg.2020, 18:15

Jedan od direktora Telekoma oteo mikrofon i vređao Mariniku Tepić (VIDEO)

Potpredsednicu Stranke slobode i pravde (SSP) Mariniku Tepić verbalno je napao direktor ljudskih resursa Telekoma Srbija Draško Marković, inače, član Glavnog odbora Srpske napredne stranke, saopštila je SSP, dodajući da je njihovom snimatelju iščupan mikrofon.
Tepić je izjavila i da je zvanično podnela upit “Telekomu Srbija” o kupovini “Adria media grupe” i tabloida “Kurir”, koje je kupio Igor >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Žeželj, ali da odgovor nije dobila.
Tepićeva je zapitala i kako je uopšte došlo do tih transakcija i rekla da postoji osnovana sumnja da se novcem građana finansiraju tabloidi:
– Uprava ‘Telekoma’ krije kao zmija noge transakcije jer je Igoru Žeželju obezbeđeno da našim novcem kupi ‘Kurir’. A to je pranje para. Ključni dokaz je kako je kompanija Igora Žeželja ‘Mondo INK’ dobila 10 miliona evra avansa na svoj račun poslednjeg dana 2018. i nakon toga kupila ‘Adria Media grupu’, iako svi bilansi i profit svih kompanija Žeželja ne da nisu dovoljni da kupe tu kompaniju, nego nisu dovoljni ni da se zaduži kod banaka.
Evo kako upravljaju našim Telekomom!
Malo pre mi je izvr.dir.Telekoma za lj.resurse i član GO SNS Draško Marković prekinuo obraćanje ispred Telekoma, iščupao mikrofon, vredjao, samo zato što sam pitala da li je našim novcem omogućio 10 mln € Igoru Žeželju da kupi tabloid Kurir? pic.twitter.com/aCfJRDm2PY
— Marinika Tepić (@MarinikaTepic) August 12, 2020

– Kojim tačno pravnim licima je plaćeno 239 miliona naših para, koje se u Telekomovim izveštajima navode za produkciju medijskog sadržaja, ako već znamo za aferu Kopernikus. Kome je dao naš Telekom novac da bi onda rođeni brat vlasnika Kopernikusa kupio poslednje dve televizije koje nisu bile pod šapom partije – B92 i Prva – rekla je prethodno Tepićeva prenosi Nova.rs.
Tepićeva je, govoreći o incidentu, rekla za N1 da je bila ispred Telekoma u prenosu uživo (za Fejsbuk stranicu) da ponovi svoj zahtev od pre sedam dana – da traži da se osnuje nezavisna stručna komisija za nadzor nad poslovanjem Telekoma i da DRI javno podnese izveštaj o radu te kompanije.
– Zato što imamo sve dokaze, materijalne, finansijske, u svim izveštajima – da je partijska uprava Telekoma, koju čini mahom SNS i njeni funkcioneri, utrostručila dugovanja Telekoma prema bankama samo u poslednje dve godine, da je u međuvremenu pojela njegovu vrednost i da ga je dovela u predstečajno stanje. Da nije tačno ono što direktor iz senke, zapravo glavni čovek Telekoma Vladimir Lučić, kaže da je vrednost Telekoma četiri milijarde evra”, kaže Tepićeva i dodaje: “Reagovaću na sve načine koji su u okvirima zakona. On je vikao da lažem, da su me platili tajkuni, prozivao me je lično, moju partiju, Junajted grupu, N1… Ja sam rekla da sam ja ZA Telekom, da sam zabrinuta za Telekom, odnosno kako je on očerupan jer SNS upravlja našim novcem i kupuje medije koji drže rejting Aleksandru Vučiću, partiji i bratiji.
Na snimku se vidi da je Marković počupao mikrofon snimatelju, koji je radio prenos uživo za Fejsbuk stranicu, i rekao im da se udalje.
SSP: Osuđujemo primitivan napad direktora Telekoma SSP je saopštila da najoštrije osuđuje primitivan napad člana GO i direktora Telekoma Draška Markovića na Mariniku Tepić.
– Ovaj stranački postavljen funkcioner sa platom od 400.000 dinara pokušao je da spreči gospođu Tepić da u javnost iznese dokaze o tome kako je Telekom omogućio Igoru Žeželju da kupi tabolid Kurir. Zahtevamo hitnu smenu ovog režimskog huligana koji misli da samo zato što je deo SNS-a može ljudima da naređuje šta da govore i gde mogu da se kreću – navodi se u saopštenju.
Od uprave Telekoma SSP zahteva da kaže po čijem naređenju je radio Draško Marković. “…Ili da svi zajedno podnesu ostavke zbog toga što štite nasilnika i kriju istinu o tome šta rade sa našim novcem”, zaključuju iz te stranke.
Marinika Tepić prijavila Interpolu “nestanak” republičke javne tužiteljke Dolovac

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Vulgarna poređenja za Mariniku Tepić od strane bivšeg člana Narodne stranke Nikole Jovanovića VIDEO

Izvor: B92, 13.Avg.2020, 12:52

Bivši član Narodne stranke Nikola Jovanović, koji prema navodima medija prelazi u Stranku slobode i pravde, vređao je potpredsednicu SSP Mariniku Tepić...Jovanović je napustio stranku Vuka Jeremića, a prema snimcima razgovora iz kafane koji su se pojavili, Jovanović prelazi u Stranku slobode...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.