SSP u Kragujevcu pozvala mlade na glasno i javno suprotstavljanje režimu

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Avg.2020, 13:10

SSP u Kragujevcu pozvala mlade na "glasno i javno suprotstavljanje režimu"

Omladina Stranke slobode i pravde (SSP) u Kragujevcu pozvala je danas mlade na politički aktivizam, na "glasno i javno suprotstavljanje režimu" i "borbu za uslove za normalan i srećan život u Srbiji".

Na Međunarodni dan mladih SSP je upozorila da Srbiju koja ima oko 2,5 miliona mladih svake godine napusti oko 60.000 mladih prosečne starosti 26 godina, a Kragujevac u proseku 2.000.

SSP piše da mladi >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << odlaze jer žele dostojanstven život, i navodi da je vladajuća stranka Srbije, SNS svoju nedavnu predizbornu kampanju nazvala "Za našu decu", ali se "ispostavilo da je to bila borba za decu vladajuće oligarhije", piše u saopštenju SSP.

Stranka pita šta ostaje ostaje drugima, "takođe nečijoj deci", "kada sva njihova deca (SNS) uđu u skupštine, opštine, ministarstva, javna preduzeća".

"Nama ostaje da svoje mukom stečene diplome okačimo na zid i odemo da motamo kablove, konobarišemo ili obavljamo neke niže kvalifikovane poslove za plate od 200-250 evra od kojih ne možemo ni sami da preživimo, a kamo li s porodicama. I to bez mogućnosti napredovanja", piše SSP.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Jedan od direktora Telekoma Srbija oteo mikrofon i vređao Mariniku Tepić

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Avg.2020

Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić je verbalno napadnuta od strane direktora ljudskih resursa Telekoma Srbija Draška Markovića, inače, člana Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS), saopštila je ta stranka. SSP navodi da je konferencija Tepić prekinuta napadom Markovića...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.