Vesti

1

Jedan od direktora Telekoma Srbija oteo mikrofon i vređao Mariniku Tepić

Autor: KP

Izvor: Nova.rs, N1

Jedan od direktora Telekoma Srbija oteo mikrofon i vređao Mariniku Tepić

Izvor: Foto: Novi magazin / Zoran Raš

"Brutalno vređanje da radi za tajkune i napad koji je obilovao pretnjama i fizičkim obračunom sa opremom pokazuje da SNS ima problem sa zahtevima za istragu, kako su očerupali Telekom za nekoliko stotina miliona evra. Ne samo što Telekom smatraju svojom prćijom, već i javni prostor koji nije ograđen i gde se nalaze još neke kompanije pored Telekoma", saopštio je SSP.

Kako piše Nova.rs, Tepić je danas držala "drugi deo" konferencije posvećene informacijama o malverzacijama, kada je, pred kraj konferencije, iz zgrade izašao jedan od zaposlenih, koji je "oteo" mikrofon potpredsednici SSP i onemogućio je da nastavi.

Muškarac je Mariniki Tepić uputio komentare prema kojima "radi za Đilasa i Šolaka", da "upada u televiziju sa Boškićem" i slično.

"Kojim tačno pravnim licima je plaćeno 239 miliona naših para, koje se u Telekomovim izveštajima navode za produckiju medijskog sadržaja, ako već znamo za aferu Kopernikus. Kome je dao naš Telekom novac da bi onda rođeni brat vlasnika Kopernikusa kupio poslednje dve televizije koje nisu bile pod šapom partije – B92 i Prva", rekla je prethodno Tepić.

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić podneo je danas Tužilaštvu za organizovani kriminal krivičnu prijavu protiv više odgovornih lica za transakcije Telekoma Srbija kojima je to državno preduzeće kupilo nekoliko kablovskih operatera za ukupno pola milijarde evra.

"Svi pokušaji urušavanja Telekoma Srbija neće uspeti, jer će kompanija još odlučnije sprovoditi svoju razvojnu strategiju", navedeno je u saopštenju Telekoma.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

eks

Tako je Markoviću. Rasteraj te smradove , neka prave cirkus ispred kuće Djilasa.