Jana Ljubičić, članica Predsedništva SNS: Jedini koji su danas pokazali da su šljam su upravo Đilas i njegove verne sluge

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2020, 23:00

Jana Ljubičić, članica Predsedništva SNS: Jedini koji su danas pokazali da su šljam su upravo Đilas i njegove verne sluge

- Ne poštujući bol porodice Stefanović, odmah su pokrenuli lavinu napada na mrtvog čoveka i time prevazišli sebe u svom dosadašnjem bezumlju - rekla je Jana Ljubić, članica Predsedništva Srpske napredne stranke.

- Lešinari koji su danas pokrenuli gnusnu kampanju protiv mrtvog Branka Stefanovića, sada hoće da operu svoje ruke nastavkom izmišljenih, od strane Dragana Đilasa naručenih tekstova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - navodi Jana Ljubičić, članica Predsedništva Srpske napredne stranke, u saopštenju.

Kako kaže, "jedini koji su danas pokazali da su šljam su upravo Đilas i njegove verne sluge, koji se finansiraju novcem koji je Đilas oteo od građana."

Dodaje da su, ne poštujući bol porodice Stefanović, odmah pokrenuli lavinu napada na mrtvog čoveka i time prevazišli sebe u svom dosadašnjem bezumlju.

- Đilas, koji ne zna ni sam koliko je miliona pokrao, koji se folirao dok je suze prolivao, danas je udario na čoveka koji je preminuo i dokazao da opijen mržnjom, a željan vlasti, ne bira sredstva da to i ostvari. Zgrožena sam odsustvom svega ljudskog kod Đilasa i njemu sličnih, treba da vas je sramota - zaključia je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.