Iznenađenje za Vučića sa vrha hotela! (FOTO)

Izvor: Mondo, 05.Mar.2018, 00:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iznenađenje za Vučića sa vrha hotela! (FOTO)

Gradski odbor Srpske napredne stranke organizovao je večeras vatromet u čast pobede liste "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd", ali, kako su rekli, i rođendana predsednika Srbije i SNS Aleksandra Vučića.

Foto: MONDO/Goran Sivački

Vatrometom sa vrha Hotela "Srbija" u Ustaničkoj ulici oko 22.30 časova naprednjaci su proslavili vest o pobedi svoje stranke na izborima >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << za odbornike u Skupštini Grada Beograda.

Time su takođe čestitali rođendan predsedniku stranke, 5. mart.

Prema prvim preliminarnim podacima, SNS će imati 64 mandata od 110 odbornika, koliko ima Skupština grada Beograda.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Vatromet u Beogradu - "za izbore i Vučićev rođendan" VIDEO

Izvor: B92, 05.Mar.2018

Beograd -- Beogradski odbor naprednjaka organizovao je vatromet u čast pobede na izborima i, kako kažu, rođendana predsednika Srbije i SNS Aleksandra Vučića...Samo četiri stranke ili koalicije se nalaze preko cenzusa na lokalnim izborima u Beogradu. Vučićeva lista ubedljivo pobedila i u Sevojnu,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.