Izgoreo auto poslanika Bulatovića

Izvor: OkRadio.rs, 08.Jun.2019, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izgoreo auto poslanika Bulatovića

U noći između petka i subote, izgoreo je automobil narodnog poslanika i šefa Gradskog odbora SNS u Vranju, Slaviše Bulatovića, javile su Novosti. Prema navodima tog lista, paljevina je podmetnuta, a izvršili su je nepoznati počinioci.   Automobil je izgoreo u dvorištu porodične kuće u kojoj živi Bulatović.   Slučaj je prijavljen policiji tako da je istraga u toku i za sada nema više informacija.

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Zapaljen automobil poslanika Slaviše Bulatovića?

Izvor: VOM.rs, 08.Jun.2019

Zapaljen automobil poslanika Slaviše Bulatovića?. U noći između petka i subote izgoreo je automobil „škoda superb“ u vlasništvu narodnog poslanika i predsednika gradskog odbora SNS Slaviše Bulatovića. U policiji ne žele da komentarišu da li je uopšte došlo do nezgode. Prema nezvaničnim...

Nastavak na VOM.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.