Izvor: VOM.rs, 08.Jun.2019, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zapaljen automobil poslanika Slaviše Bulatovića?

Zapaljen automobil poslanika Slaviše Bulatovića?
U noći između petka i subote izgoreo je automobil „škoda superb“ u vlasništvu narodnog poslanika i predsednika gradskog odbora SNS Slaviše Bulatovića. U policiji ne žele da komentarišu da li je uopšte došlo do nezgode. Prema nezvaničnim informacijama nema povređenih, a uviđaj je u toku. Poslanik Bulatović ne odgovara na pozive. Uskori opširnije ….

Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Vranje

Nastavak na VOM.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUP: Istražuje se slučaj paljevine automobila u Vranjskoj Banji

Izvor: VOM.rs, 08.Jun.2019

MUP: Istražuje se slučaj paljevine automobila u Vranjskoj Banji. Vranjskoj policiji tri sata posle ponoći prijavljeno je da u ulici Kralja Petra u Vranjskoj Banji došlo do požara na putničkom vozilu “škoda superb”, potvrđeno je VOM -u u vranjskoj policiji. Požar je ugašen i obavljen uviđaj....

Nastavak na VOM.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOM.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOM.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.