IDEMO NA NOVE IZBORE U BEOGRADU? Vučić na konferenciji otkrio šta je savetovao i zamolio SNS: Znam da imate većinu...

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2024, 12:22

IDEMO NA NOVE IZBORE U BEOGRADU? Vučić na konferenciji otkrio šta je savetovao i zamolio SNS: "Znam da imate većinu..."

Aleksandar Vučić obratio se javnosti iz zgrade Generalnog sekretarijata predsednika Republike.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je razgovarao sa predstavnicima pobedničke liste ''Beograd ne sme da stane'' i da ih je zamolio da razmotre da se ide na nove izbore u Beogradu, jer moramo da negujemo demokratiju zbog sebe i da ne dozvolimo da se ponovi 2008. godina.

- Vi imate stranačke organe, moja molba za vas je da razmotrite ono što ću reći >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sada i ono što sam vama rekao i juče i danas, a to je da nam se ne ponovi 2008. godina, neko će nazvati nelegitimno formiranje vlasti, a to je bio čist lopovluk kada su demokrate i socijalisti formirali vlast, uprkos sporazumu koji su socijalisti imali sa jednom drugom strankom - rekao je Vučić.

On je istakao da takva vrsta "lopovluka" Srbiji više nikada nije potrebna.

- Znam da vi imate većinu, što ćete i pokazati koliko danas ili sutra, jer verujem da će neki od tih ljudi da se priključe vašem pokretu i vašoj listi, ali je veoma važno da se ide na nove izbore, jer bolje i da izgubite vlast nego da učestvujemo u toj vrsti krađe izbora kako je Srbija videla 2008. godine. To je moj savet i moja molba za vas - rekao je Vučić. Vučić je istakao da je zadovoljan reakcijom vlade i organizacijom podele magneta i magnetnih rezonanci.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Cvejić o izborima u Beogradu: Jasno je da se čekala „molba“ Aleksandra Vučića SNS

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Mar.2024

Očigledno je da je Srpska napredna stranka čekala da Aleksandar Vučić iznese svoju "molbu" da se ide na nove izbore u Beogradu i da je ovo istorijski trenutak u kome vidno gube, izjavio je danas potpredsednik stranke Srbija Centar Slobodan Cvejić. Ono što će sada pokušati da predstave javnosti...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.