I SNS i SPS iza zatvorenih vrata, socijalisti čekaju

Izvor: OkRadio.rs, 27.Maj.2016, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I SNS i SPS iza zatvorenih vrata, socijalisti "čekaju"

Pre početka pregovora o novoj Vladi u strankama koje su okosnice sadašnje Vlade održavaju se sednice predsedništava. Socijalisti su posle četiri i po sata razgovora iza zatvorenih vrata podržali najavljeni početak razgovor sa SNS, dok se naprednjaci pripremaju za promene u najvišem rukovodstvu. Kako javlja reporterka B92 ispred sedišta SPS, sednica je bila zatvorena za javnost, ali je lider stranke Ivica Dačić za B92 rekao da su socijalisti spremni za razgovore sa SNS i da čekaju poziv. "SPS podržava konture programa mandatara Aleksandra Vučića. Važno je da svi koji budu deo vlade taj program doživaljavaju kao svoj.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Ivica Dačić

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

U Dnevniku u 19 o novoj vladi i promenama u SNS

Izvor: N1 televizija, 27.Maj.2016

U Dnevniku u 19, između ostalog, saznaćete:..Videćete kako se u SNS pripremaju za sutrašnju izbornu skupštinu.. Kakve promene čekaju vladajuću partiju.. I šta je mandatar za sastav nove vlade Aleksandar Vučić rekao novinarima…..Francuska na ivici kolapsa.. Protesti protiv reformi - sve masovniji…..U...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.