Grupa građana „Glasno za omladinu“ ukazuju na nedostatke u procesu podele novčane pomoći domaćinstvima u Boru

Izvor: Bor030.net, 16.Okt.2023, 01:49

Grupa građana „Glasno za omladinu“ ukazuju na nedostatke u procesu podele novčane pomoći domaćinstvima u Boru

Grupa građana „Glasno za omladinu“ je izdala saopštenje koje izražava zabrinutost u vezi sa dodelom pomoći u gradu Boru, tvrdeći da postoji niz problema u procesu dodele pomoći. Saopštenje izdato ovim povodom prenosimo u celosti: „Evidentno je da u Boru se dešava to da vlast SNS interesne grupe koristi svaki moguću vrstu propagande kako bi […] The post Grupa građana „Glasno za omladinu“ ukazuju na nedostatke u procesu podele novčane pomoći domaćinstvima u Boru appeared first on Bor 030.

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Živković: Procesom dodele novčane pomoći domaćinstvima u Boru degradirane ugrožene grupe stanovništva

Izvor: Bor030.net, 16.Okt.2023

Gradski odbor Stranke slobode i pravde (SSP) u Boru izrazio je nezadovoljstvo zbog kriterijuma koje je postavila gradska uprava u vezi sa dodelom finansijske pomoći od 15.000 dinara. Prema saopštenju koje je potpisala Irene Živković, predsednice Gradskog odbora SSP-a, takvi kriterijumi dodatno marginalizuju...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.